ישיבת ועדה של הכנסת ה-25 מתאריך 30/09/2024

דיווח חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה - חרבות ברזל), התשפ"ד-2023, לפי סעיף 37 - חודש אוגוסט, דיווח לחוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה - חרבות ברזל), התשפ"ד-2023, לפי סעיף 37 - הנהלת בתי המשפט (חודש אוגוסט) , בקשה לאישור הארכת הכרזה על הגבלה ביטחונית (מס' 12) לפי חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד- 2023

פרוטוקול

 
פרוטוקול של ישיבת ועדה

הכנסת העשרים-וחמש

הכנסת



7
ועדת החוקה, חוק ומשפט
30/09/2024


מושב שני


פרוטוקול מס' 443
מישיבת ועדת החוקה, חוק ומשפט
יום שני, כ"ז באלול התשפ"ד (30 בספטמבר 2024), שעה 18:18
סדר היום
הארכת הכרזה על הגבלה ביטחונית (מס' 12) לפי חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים

קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024, לפי סעיף 37, הנהלת בתי המשפט.


דיווח חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד, לפי סעיף 37 – חודש אוגוסט.

בקשה לאישור הארכת הכרזה על הגבלה ביטחונית (מס' 12) לפי חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024.
נכחו
חברי הוועדה: יצחק פינדרוס – מ"מ היו"ר
מוזמנים
גנ"מ ליאור לוי - רמ"ח מבצעים וחירום, שירות בתי הסוהר, המשרד לביטחון לאומי

רב-כלאי אוהד בוזי - רת"ח אג"מ חיסיונות ומשפט פלילי, שירות בתי הסוהר, המשרד לביטחון לאומי

רב כלאי נתנאל שמשון - רת"ח פח"ע, שירות בתי הסוהר, המשרד לביטחון לאומי

יפעת רווה - עו"ד, ייעוץ וחקיקה, משרד המשפטים

גאל אזריאל - עו"ד, ייעוץ וחקיקה, משרד המשפטים

נילי פינקלשטיין
- עו"ד, ייעוץ וחקיקה, משרד המשפטים
משתתפים באמצעים מקוונים
אביב ישראלי - עו"ד, הלשכה המשפטית, המשרד לביטחון לאומי

דגנית כהן ויליאמס
-
עו"ד, ייעוץ וחקיקה, משרד המשפטים

ישי שרון - מנהל מחלקת חקיקה ומדיניות, הסניגוריה הציבורית

חנית אברהם בכר - עו"ד, הלשכה המשפטית, הנהלת בתי המשפט
ייעוץ משפטי
נועה ברודסקי לוי
אפרת חקאק
רכז תחום פרלמנטרי
אבירן יחזקאל
רישום פרלמנטרי
אהובה שרון, חבר תרגומים

רשימת הנוכחים על תואריהם מבוססת על המידע שהוזן במערכת המוזמנים הממוחשבת. יתכנו אי-דיוקים והשמטות.

הארכת הכרזה על הגבלה ביטחונית (מס' 12) לפי חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים

קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים , אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024, לפי סעיף 37, הנהלת בתי המשפט.

דיווח חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד, לפי סעיף 37 – חודש אוגוסט.

בקשה לאישור הארכת הכרזה על הגבלה ביטחונית (מס' 12) לפי חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024.
היו"ר יצחק פינדרוס
שלום, אחר צוהריים טובים. אני פותח את ישיבת ועדת החוקה, חוק ומשפט, כ"ז באלול התשפ"ד. הנושאים שעל סדר היום הם:

קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024, לפי סעיף 37, הנהלת בתי המשפט.

דיווח חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד, לפי סעיף 37 – חודש אוגוסט.

בקשה לאישור הארכת הכרזה על הגבלה ביטחונית (מס' 12) לפי חוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024.

נתחיל את הדיון בנושא קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024, לפי סעיף 37, הנהלת בתי המשפט.
נועה ברודסקי לוי
שתי ההכרזות הן מכוח אותו חוק. יש לנו הכרזה אחת שהיא ביטחונית והכרזה אחת שהיא הגבלה מלאה בצפון.
אפרת חקאק
ובדרך כלל בדיון אנחנו מצרפים גם דיון על הדיווח.
היו"ר יצחק פינדרוס
אנחנו מתחילים עם הארכת ההכרזה על הגבלה מלאה?
אפרת חקאק
לא. על הביטחונית.
יפעת רווה
משרד המשפטים. מדובר בהגבלה בהכרזה מכוח סעיף 2(ב) לחוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה) (חרבות ברזל), התשפ"ד-2023. רק לשם התזכורת, הסעיף אומר ש"השרים רשאים להכריז יחד כי לא ניתן לקיים דיונים בבתי משפט בנוכחות עצורים או אסירים החשודים, נאשמים או מורשעים באחת העבירות המנויות ברשימה שבסעיף, למעט עצורים המוחזקים בתחנת משטרה והכול לאחר ששוכנעו כי לא ניתן לעשות כן בשל סכנת חיים או סיכון ביטחוני מוגבר הנשקפים מהם בהבאת לדיונים בשל מצב המלחמה השורר במדינה שבשלו הוכרז מצב מיוחד בעורף וכי לא ניתן להפחית את הסכנה או את הסיכון בדרך אחרת ולאחר ששקלו את הצורך בהכרזה אל מול פגיעה בזכויותיהם של העצורים והאסירים הנובעת ממנה".

מדובר בצו משותף של שני השרים, שר המשפטים והשר לביטחון לאומי, והמועד המבוקש הוא ל-28 ימים, זאת אומרת, עד ה-29 באוקטובר 2024. נציגת המשרד לביטחון לאומי נמצאת ב-זום והיא תוכל להסביר את הצרכים הביטחוניים. כדי שזה יהיה באופן בלתי אמצעי, כדאי שההסבר ייעשה.
היו"ר יצחק פינדרוס
היכן אנחנו נמצאים מבחינת כתבי אישום? כולם כרגע בבתי משפט וכתבי אישום?
נועה ברודסקי לוי
לא. מדובר גם על עצורים שהם עצורים לצורכי חקירה, גם על עצורים עד תום ההליכים וגם על אסירים ביטחוניים שיש להם עדיין הליכים שמתנהלים.
אביב ישראלי
הלשכה המשפטית, המשרד לביטחון לאומי. תודה על האפשרות לעלות ב-זום. אני רק אומר שבפני השרים הונחה חוות הדעת של נציב בתי הסוהר ביחס לסיכון שבהוצאת אסירים ביטחוניים לדיונים בהיוועדות חזותית לצד עמדת הסניגוריה הציבורית הארצית ועמדת הנהלת בתי המשפט. כמו שאמרה נציגת ייעוץ וחקיקה, לעשות את הארכת ההכרזה ב-28 ימים כבקשת נציב בתי הסוהר. נמצאים בדיון נציגים של שירות בתי הסוהר והם מבקשים להסביר את הצורך הביטחוני.
אוהד בוזי
ערב טוב. הלשכה המשפטית, שירות בתי הסוהר. נמצאים איתנו כאן בדיון רמ"ח מבצעים של שירות בתי הסוהר וקצין מודיעין, כל אחד יכול להסביר את מה שמפורט בחוות הדעת הסודיות שהועברו, על הצורך בהמשך ההכרזה על הגבלה ביטחונית. גם היום כאשר אנחנו נמצאים, כמו שכתוב בהמלצת הנציב, כשנה אחרי תחילת המלחמה, אנחנו חושבים שהסיכון שנשקף מהבאת אסירים ביטחוניים לדיונים, כמו שנאמר בהמלצה, הוא מוחשי. יסבירו גורמי השטח יותר טוב ממני. ברשותך, נתחיל עם רמ"ח מבצעים.
ליאור לוי
שלום לכולם. אני רמ"ח מבצעים. אני באמת חושב שיש סיכון מהותי בהוצאת אסירים ביטחוניים לדיונים פיזיים, גם בגלל העברות מסר, גם בגלל למעשה מניעת קשר כזה או אחר עם אחרים, ובעיקר בעיקר הסכנה לצוותים שמלווים גם בבתי המשפט, גם הצוותים של נחשון שמבצעים את הליוויים. יש לנו הרבה מאוד תפיסות של חפצים אסורים, דוקרנים, ברזל והרבה מאוד דברים אחרים ולכן אנחנו מנסים להילחם בזה על מנת שלא ייפגעו גם לוחמי הכליאה וגם אנשים אחרים שלמעשה יש להם מפגש עם אותם אסירים ביטחוניים.
נתנאל שמשון
בהמשך לדברי רמ"ח מבצעים. בגדול המטרה היא לסכל שני אירועים חריגים שיכולים להתבצע מתוך כותלי הכלא. הראשון זה הכוונת פח"ע מתוך כותלי בית הכלא החוצה ובעצם היציאה של אותם עצורים, אותם אסירים, אותם שפוטים לבתי משפט, המפגש שלהם באותו רכב, ברכבים נוספים, ברכבים נלווים או התחנה אליה בסוף הם מגיעים – זה יכול להוביל להעברת מסרים החוצה.

אירוע שני הוא כל סוגיית אבטחת הכוחות שלנו, לוחמי הכליאה שבעצם הממשק או ההתנגשות שלהם אל מול האסירים הביטחוניים ביציאה ובחיכוך היא גבוהה יותר. מתחילת המערכה, מתחילת המלחמה המידע המודיעיני לכוונות פגיעה בסגל קפץ משמעותית משגרה. אני לא רוצה לפרט כאן בדיון שהוא לא בלתי מסווג אבל המידע מאוד מאוד קונקרטי.
היו"ר יצחק פינדרוס
הסניגוריה הציבורית, ב-זום.
ישי שרון
שלום לכולם. מטבע הדברים אנחנו נמצאים בנקודת זמן מאוד רגישה. אני לא אאריך בדברים ואני אפנה לעמדות הקודמות שלנו בעניין הארכת ההכרזה הביטחונית. יהיה לי יותר מה לומר בחלק השני של הדיון.

אני אחדד נקודה אחת מאוד קריטית להמשך הדיונים בהכרזה הזאת. כמו שאמרנו בעבר, אנחנו רואים קושי שמזה חודשים מאוד מאוד ארוכים נשללת מקבוצה רחבה מאוד של עצורים ואסירים, גם כשהם ביטחוניים אבל אין בעצם בחוק הקיים הבחנה מבחינת סוגי העבירות, יש הנחה של מסוכנות של כלל הקבוצה הזאת ולא נעשית בחינה של מסוכנות אינדיבידואלית. לכן במבט פני עתיד אחד הדברים המרכזיים שלדעתי אנחנו צריכים לשקול בהמשך זה להכניס תיקונים להוראת השעה שיאפשרו לשרים להחיל את ההכרזה הזאת באופן מדורג יותר, בין אם בדרך של דירוג האוכלוסייה עצמה ובין אם בדרך של דירוג סוגי הדיונים המשפטיים.
היו"ר יצחק פינדרוס
את מה שאתה אומר אני אפנה לשני השרים. שירות בתי הסוהר, אתם יכולים ליצור מדרג של אלה שהם בסיכון ואלה שלא? לפחות ברמה המודיעינית. לא פרטנית אלא בסוגי האסירים. אינו דומה מי שנתפס על משהו מסוים ומי שנתפס על משהו אחר, מי שנמצא בסיטואציה כזאת אל מול מי שנתפס בסיטואציה אחרת, מי שנמצא באזור מסוים. אני לא איש מודיעין. האם יש לכם איזושהי דרך ליצור מדרג של שוני?
אוהד בוזי
באופן עקרוני נכון לעכשיו יש קריטריונים.
היו"ר יצחק פינדרוס
עזוב את החוק. אני שואל אותך עכשיו שאלה מאוד פשוטה. אחר כך נראה מה נעשה עם החוק. החוק הוא בעיה שלנו ונתמודד איתו. השאלה היא אם אתם יכולים ליצור איזשהו מדרג. הרי אלה לא כל האסירים הביטחוניים. השאלה אם אתם יכולים ליצור איזשהו מדרג שעל בסיס זה נוכל להכין את החקיקה.
ליאור לוי
אדוני, בהקשר הזה אני אוכל לומר שבבתי הסוהר הביטחוניים יש לנו את כל מגוון האסירים והם יושבים באותם מקומות. אנחנו זיהינו, גם על פי מידעים מודיעיניים אבל גם על פי דברים שאנחנו רואים בשטח, שהם דווקא מחפשים את אלה שלא באים לנו כמו שאתה מצפה מאיתנו שנגדיר מי מסוכן יותר ומי פחות מסוכן. מחפשים דווקא אותם, לאתגר אותם לפגוע בנו.
היו"ר יצחק פינדרוס
אני אאתגר אותך. אתה יכול לומר לפי אזורים למשל? יש שוני למשל בין אזור חברון לצורך העניין לבין אזור מזרח ירושלים. אני אומר את זה כדוגמה. אני לא נכנס לשיקולים הביטחוניים שלכם. מה שאומרת הסניגוריה הציבורית זה שכאשר אתה עושה משהו מאוד כוללני, אתה יודע שבמערכת בירוקרטית זה מאוד קל. אתה אומר שיש לי בתי סוהר ושם אני עובד בהיוועדות חזותית ושם אני מסודר. אולי כן, באיזשהו מאמץ של יצירתיות. זה לא חייב להיות סוג עבירות, זה יכול להיות סוג אזורים, מקומות וכולי. לא יודע. אתם צריכים לומר אבל השאלה היא אם אנחנו לא בורחים למקום הקל, כפי שהעלתה הסניגוריה הציבורית, ואי אפשר למצוא איזשהו רעיון כדי ליצור איזשהו מדרג.
נתנאל שמשון
אני אתייחס לזה. לסוגיית הכוונת הפח"ע, לא ניגע כאן כי אלה היבטים ביטחוניים ולדעתי גורמי הביטחון ידעו להסביר את זה.
היו"ר יצחק פינדרוס
לא ביקשתי שתגיד לי עכשיו איך תעשה את זה. אני שואל אם יש דרך לעשות.
נתנאל שמשון
לסוגייה הזאת לא. לסוגיית הכוונות לפגיעה בסגל, מתחילת המערכה אחת הסיבות שהאסירים הביטחוניים רוצים לפגוע בסגל ברמה כזו גבוהה זה מה שהם משליכים לכל תנאי מחיית האסירים הביטחוניים. זה לא משנה אם האסיר תושב ג'נין, תושב טול כרם, תושב ישראל, תושב קלנדיה או תושב טייבה. תנאי המחייה של האסירים הביטחוניים שווים בין כל בתי הסוהר והתנאים אותם לכאורה הם משליכים כקשים, הם כלפי הסגל. הרי שירות בתי הסוהר הוא הכתובת ואפילו לא מדינת ישראל. לכן זה לא משנה מה אזור מגורים או השיוך הארגוני של האסיר או אם הוא צעיר, אם הוא מבוגר, אם זה מאסר ראשון שלו, שני, שלישי או רביעי.

בהמשך לדברי רמ"ח מבצעים, על-פי המודיעין, הבן אדם שבסופו של דבר זה שיבצע או שלא יבצע, לאו דווקא יהיה משויך לארגון כזה או אחר. לרוב זה מה שאנחנו לא נבין ומתחת לפני השטח או אותו זאב בודד שאנחנו לא נראה שהוא זה שכביכול, או בפרופיל הביטחוני שלו, בא לפגוע בסגל.
היו"ר יצחק פינדרוס
אני אומר לכם שיכול להיות שמה שאמרה הסניגוריה הציבורית – אני אומר את זה כאפשרות – זה תפסת או לא תפסת. יכול להיות שאם יימצא איזשהו רעיון, אבל שוב, כמו שאמרת, זה דיון ביטחוני וכרגע אנחנו בדיון פתוח. תעשו דיונים ביניכם האם יש איזשהו רעיון.
יפעת רווה
עשינו סדרת דיונים אצלנו. היו חילוקי דעות בין המשרדים ולא הגענו כרגע להסכמות בנושא הזה.
אביב ישראלי
כפי שיפעת רווה אמרה, באמת התקיימו מספר דיונים בנושא הזה. זאת לא פעם ראשונה שהערת הסניגוריה הציבורית עולה ונוכח הסיכון שעמדו עליו גורמי הביטחון ושירות בתי הסוהר, המסקנה, לפחות שלנו, הייתה שבעצם לא ניתן לייצר את ההבחנות האלה. כמובן הדברים יוסיפו וייבחנו. נבחן אותם.
היו"ר יצחק פינדרוס
אמרתי שאני לא יודע מה הן ההבחנות. אמרתי שאתם תציעו הבחנות. הייתי אומר שתנסו אתם לחשוב על ההבחנות. לא אמרתי הבחנות, לא אזור, לא ארגון, לא שיוך ולא עבירה. אם יש דרך, גם בנראות זאת לא נראית דריכה על המקום היחסי נוח וקל אלא זאת איזושהי התמודדות. אני לא מאלה שחושב שצריך לסכן לוחמים אבל אני חושב שבכל מקרה מותר לפעמים לחשוב מחוץ לקופסה ולמצוא דרך יצירתית. לכן לא אמרתי כאלה.

בכל מקרה אני חושב שאנחנו יכולים לאשר את הצו אלא אם כן יש כאן שאלות.
נועה ברודסקי לוי
אני רוצה להשלים את דברי היושב-ראש. אנחנו בכל אופן מדברים על חוק שהוא מדצמבר ועוד התחיל קודם עם התקש"חים, אנחנו כבר כמעט שנה וצריך להתחיל לחשוב מה הלאה ואיך עושים איזשהם דברים או יותר פרטניים או לפחות לפי איזושהי חלוקה אחרת ולא כל כך גורפת.

עוד דבר שצריך להתייחס אליו זה הקושי, ואולי בנושא הזה גם כדאי שנשמע את נציגת הנהלת בתי המשפט ונציגת הפרקליטות, שיש עם דיונים שמתנהלים ונמשכים ההליכים. צריך לתת גם לזה איזשהו פתרון לגבי ניהול ההליכים עצמם, מעבר להליכי המעצר. זה משהו שכדאי שנשמע כי גם מההתייחסות של מנהל בתי המשפט יש קושי שמעלים בעיקר נשיאי בתי המשפט המחוזיים לגבי התנהלות ההליכים עצמם. צריך גם על זה לתת איזשהו מענה.

חנית אברהם ב-זום.
חנית אברהם בכר
שלום לכולם. הנהלת בתי המשפט. אנחנו חוזרים כבר תקופה ארוכה על הצורך שכלל הגורמים ימצאו את הדרך בהתחשב בקושי ובנסיבות, ואולי בצורך בהכרזה, כן לבחון איך לקדם את התיקים, בעיקר את אלה שקבועים בגלל ההוכחות.

לפני שיצאנו לפגרה, אם אני לא טועה זה היה בחודש יוני, יושב-ראש הוועדה חבר הכנסת רוטמן ביקש מהנהלת בתי המשפט לפנות לכלל הנשיאים ולרכז רשימה. גיבשנו רשימה במכתב ופנינו עם זה לפרקליטות ולשירות בתי הסוהר, אבל אז כבר היה חודש יולי ויצאנו לפגרה. אני מניחה שהגופים באמת ייקחו את הרשימה וגם תיקים נוספים שיתווספו אולי במהלך הדרך ויראו איך כן אפשר לקדם, איך כן אפשר לבקש בתיקים הפרטניים האלה להביא את אותם נאשמים לדיונים בבית משפט כדי שאפשר יהיה לקיים את ההליך בעניינם. אני יודעת ששירות בתי הסוהר עושה מאמץ מאוד מאוד גדול ותיקים ספציפיים שאפשר להביא, הם מביאים אבל צריך להיות כאן שיתוף פעולה של כל הגורמים איך כן אפשר לבחון ולקדם כל אחד ואחד מהתיקים בנסיבות הקיימות האלה.
דגנית כהן ויליאמס
הפרקליטות. אכן קיבלנו מהנהלת בתי המשפט את הרשימה. חלקם הם תיקים שמתנהלים בהיוועדות וחלקם מתעכבים. עברנו פרטנית מול שירות בתי הסוהר על התיקים שאפשר למצוא להם פתרון ולהביא את העצורים לבתי המשפט. עבדנו כך גם עם תיקים נוספים מחוץ לרשימה כמו נאשמים קטינים או מקרים שבאמת מתעכבים זמן רב. עשינו בדיקות פרטניות ובמרבית המקרים הצלחנו להביא את האסירים לדיונים בתיאום עם שירות בתי הסוהר, כדי לקדם. אכן נעשית עבודה. יש לנו את סעיף 14 לחוק שמאפשר גמישות והבאה ואנחנו שוקלים אותו בכל פעם. הפרקליטים מודעים לסעיף הזה.
היו"ר יצחק פינדרוס
האויב הגדול ביותר של הבירוקרטיה הוא ההתרגלות אליה. בסוף זה משחק על 80-20. אם אתה לא מתייחס ל-10 אחוזים, ל-11 אחוזים שאתה יכול להתמודד איתם ואתה מכניס אותם בתוך ה-80 אחוזים, זה מפוצץ לך את כל ה-80 אחוזים ואז אתה צועק גוועלד, פוגעים באנשי שירות בתי הסוהר. כדי להגן על אנשי שירות בתי הסוהר צריך כמה שיותר להפריד את אלה שלא - אני יודע, אין 100 אחוזים – כמה שאפשר להוריד את זה, זה הרבה יותר תועלתי כי בסוף קם ארגון וירוץ לבג"ץ ויאמר שזה נמשך יותר מדיי זמן ולא התמודדתם איתו, אז פוסלים את זה ואז זה חוזר חלילה, ואז איש שירות בתי הסוהר נפגע רחמנא ליצלן, אז חוזרים בחזרה. עדיף להתמודד מראש עם הדבר הזה ואני שמח לשמוע שהתמודדו עם תיקים כי בסך הכול זה מועיל למטרה כי המטרה של כולנו בסוף היא לשמור על האנשים האלה והאנשים שצריכים להיות בכלא יישארו שם.
אוהד בוזי
בהמשך למה שאדוני אומר ומה שאמרה נציגת הפרקליטות אני יכול לומר שאני ונציגת הפרקליטות בקשר רציף ואפשר לומר אפילו כמעט יום יומי. אנחנו בשיח בכל הארץ, שיח של כל הפרקליטויות ובוחנים את המקרים גם בהתאם לרשימה שהגיעה מהנהלת בתי המשפט וגם לפי צרכים שעולים מהשטח כדי להביא מה שאפשר. רמ"ח מבצעים מאשר אותם באופן פרטני ואנחנו באמת משתדלים כן להיכנס לחריג של סעיף 14 כל זמן שאפשר.
היו"ר יצחק פינדרוס
לא אכפת לי אם זאת לא תהיה רשימת קריטריונים אלא זאת תהיה רשימה מעשית שאתם עושים אבל בסופו של דבר כדי שהדבר הזה יעבוד, הוא צריך לעבוד בפני עצמו ולא להפוך להיות איזה משפט כפי שהתחיל אדוני שזה חוק שכתוב. חוק שכתוב הוא בסדר אבל בסוף הוא צריך לעבוד בשטח.
נועה ברודסקי לוי
הארכת הכרזה על הגבלה ביטחונית (מס' 12), לפי חוק קיום דיונים בהיוודעות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2024.

בתוקף סמכותנו לפי סעיף 2(ה) לחוק קיום דיונים בהיוועדות חזותית בהשתתפות עצורים, אסירים וכלואים (הוראת שעה – חרבות ברזל), התשפ"ד-2023 (להלן – החוק) ולאחר ששוכנענו בכך שבשל סכנת חיים וסיכון ביטחוני מוגבר נשקפים מהעצורים או האסירים החשודים, נאשמים או מורשעים באחת העבירות המנויות בפסקה (2)(ב)(2), בהבאתם לדיונים בשל מצב המלחמה השורר במדינה, שבשלו הוכרז מצב מיוחד בעורף, לא ניתן לקיים דיונים בנוכחותם, וכי לא ניתן להפחית את הסכנה או הסיכון בדרך אחרת, ושקלנו את הצורך בהכרזה אל מול הפגיעה בזכויותיהם של העצורים והאסירים הנובעת ממנה כן את השיקולים המנויים בסעיף 2(ג) לחוק, ולאחר שהתקבל אישור ועדת החוקה, חוק ומשפט של הכנסת, אנו מאריכים את תוקפה של ההכרזה על הגבלה ביטחונית מיום ו' בטבת התשפ"ד (18 בדצמבר 2023) לפי סעיף 38(ב) לחוק לתקופה נוספת, עד יום כ"ז בתשרי התשפ"ה (29 באוקטובר 2024).
היו"ר יצחק פינדרוס
מי בעד אישור הצו? 1. מי נגד? אין מתנגדים. מי נמנע? אין נמנעים.

הצבעה
אושר
היו"ר יצחק פינדרוס
הצו אושר פה אחד.


הישיבה ננעלה בשעה 18:39.

קוד המקור של הנתונים